expositie Erna van der Veen Kerk Haskerhorne
Op 23  juli 2016 is de opening van mijn schilderijen expositie in het prachtige kerkje van de protestantse gemeente in Haskerhorne. De expositie duurt tot 27 augustus. Van 2 juli tot en met 10 september is de kerk iedere zaterdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur geopend voor publiek.  Ik nodig u van harte uit om de schilderijen en de kerk te komen bewonderen.

Mijn werk is soms figuratief, soms semi-abstract. Ik houd van krachtige, heldere kleuren en werk voornamelijk met acrylverf, waarbij ik mijn doeken soms voorzie van een structuurlaag als ondergrond.

Combineer uw bezoek met de Tsjerkepaed route

Van 2 juli t/m 10 september vindt de Tsjerkepaed route plaats. Tijdens deze route is het mogelijk om diverse kerken te bezichtigen, waaronder de Protestantse kerk in Haskerhorne. Kortom, een mooie gelegenheid om op één dag te genieten van schilderkunst en bouwkunst.

Adresgegevens

Protestantse kerk Haskerhorne
Haulsterweg 1, 8506 BH
Haskerhorne

Plan hier uw route via Google Maps.