Vanaf 15 juni tot 15 november 2017: een mooi seizoen om te exposeren bij Hotel Lunia! Immers het is zomer en dan is het dorp Oldeberkoop erg in trek bij vakantiegangers en dagjesmensen, die willen genieten van dit pittoreske dorp en van de prachtige omgeving. Ik mocht de restaurantzalen inrichten met mijn schilderijen en een vergaderzaal boven.

Kunstroute “Open Stal”

Het was de afspraak dat mijn schilderijen ten tijde van de “open stal” route in Oldeberkoop uit deze zaal gehaald zouden worden, om ruimte te maken voor de plaatselijke kunstenaars die meededen aan deze kunstroute. In de restaurantzalen kon alles gewoon blijven hangen. Er zijn veel bezoekers geweest en de Lunia gasten hebben tijdens hun drankje,  diner of ontbijt naar mijn werken kunnen kijken!  Zelf ben ik regelmatig even gaan kijken en ik heb leuke reacties mogen ontvangen. Een compliment wil ik geven aan het zeer behulpzame en enthousiaste personeel van Hotel Lunia! Het was een zeer geslaagde expositie!